Kolabrautin
Kolabrautin er nútímalegur veitingastaður þar sem íslenskt úrvals hráefni er matreitt samkvæmt aldalöngum matarvenjum frá Miðjarðarhafinu.
Kolabrautin státar af eintöku útsýni og tekur allt að 180 manns í sæti. Yfirmatreiðslumaður er Leifur Kolbeinsson og veitingastjóri er Guðni Hrafn Grétarsson.
Hvort sem þú vilt njóta fordrykkjar fyrir málsverðinn eða fá þér drykk áður eða eftir að þú nýtur listarinnar í Hörpu þá er bar Kolabrautarinnar fullkominn viðkomustaður. Stolt þessa glæsilega bars sem er á mörgum stöllum eru kokkteilarnir en þess má geta að bar Kolabrautarinnar var valinn besti kokkteilbarinn árið 2012 af Reykjavík Grapevine.
Kolabrautin is a modern restaurant where the exquisite selection of Icelandic ingredients blends beautifully with the best of Mediterranean cuisine.
Kolabrautin is a modern restaurant where the exquisite selection of Icelandic ingredients blends beautifully with the best of Mediterranean cuisine.
The heart of Kolabrautin is its kitchen, and the fiery furnace of the coal oven at its centre. The magnificent view will add a magical touch to your evening, while you enjoy the enticing à la carte menu and an ambitious wine list from the New World. The restaurant offers seating for up to 180 people. Head chef is Leifur Kolbeinsson.
Meanwhile, Kolabrautin’s multi-level bar prides itself on a range of wonderful, exotic cocktails. So whether you want to enjoy an apertif before your meal - or just have drinks and snacks before or after your Harpa event - it’s the perfect place to relax.
Fylgdu okkur á instagram: https://instagram.com/kolabrautin/
Starfsmenn
Páll Hjálmarsson
Framkvæmdastjóri